duminică, 24 mai 2009

Putem lucra la Ciufulici


Am inteles ca frizerii de la Ciufulici au o foarte mare dexteritate in a tunde copii, o fac foarte bine intr-un timp foarte scurt (ne-au spus patronii de la Imaginarium, intr-o sambata dimineata, cand am nimerit in magazinul lor din Militari Shopping Mall, pe care, by the way, va sfatuim sa il vizitati, nu gasiti asemenea jucarii haioase in alta parte si nu, nu ne platesc sa le facem reclama). Si noi am tuns-o pe Ilinca repede si cu succes (a se vedea fotografia). Asa ca, ne putem oricand angaja acolo, cu conditia sa ne lase si cu copilul. De cand am intrat in concediu de maternitate, imi doresc sa schimb serviciul cu unul la care pot lua si copilul. Sau sa lucrez acasa. Sau sa pornesc o afacere.
Daca aveti vreo idee, as fi foarte fericita sa o primesc.

sâmbătă, 23 mai 2009

We are back!

Scuze pentru absenta indelungata, dar parca nu am mai avut timp nici sa respir. Halal bloggeri! Ne insusim critica.
Am fost la munte si la mare, am mai crescut, am avut prima febra (care a durat doar o noapte) si suntem mai veseli si mai vioi ca niciodata.
Cu diversificarea convietuim binisor, in sensul ca Ilinca nu refuza mancarea, dar nici nu mananca prea mult, atat timp cat mai are laptele de la mami, pe care il prefera, bineinteles, oricarui pure.
Desi eram impotriva co-sleepingului, acum este prietenul meu cel mai bun. Dorm cu Ilinca in fiecare seara, o strang la piept, o invelesc cand se descopera, ii raspund cand ma striga si imi vine de multe ori sa o trezesc sa o sarut si sa ne jucam. Dar nu o fac. In schimb, ma trezeste ea pe mine. Face prezenta. Mai sunt acolo sau am pacalit-o? Adoarme la loc dupa cateva inghitituri de lapte.
Acum cateva zile am tuns-o din cauza caldurii. Ii sta chiar bine asa. Mi-e dor de zulufi, dar imi place si cu parul scurt si ma bucur ca nu mai transpira asa mult.
Are aproape opt luni. Inca nu am reusit sa o ducem la inot, dar ne dorim din tot sufletul. O vom face in curand.